PROJECT CEO: Alhamdullilah ♥️

Tak sampai setahun dalam bisnes ni saya dah dapat macam2 di luar jangkaan. Alhamdullilah

1 bulan – settle credit card ✅

3 bulan – BMW ✅

6 bulan – travel with komuniti ✅

Income – 5 figures ✅

Komuniti – super supportive dan awesome ✅

Mentor – ni yang paling valuable ! ✅

Kalau dulu memang rasa life stuck dekat office. Stress dgn kerenah majikan dan bonus yg ditagih tak kunjung tiba. Nak dapat income 5 figures kerja lebih 10 tahun dek non. Itupun if kita bertuah !

Dalam project CEO, kita pecah tradisi di mana income 5 figures ni semua orang boleh dapat bukan disebabkan tahap kepandaian, tahap kelulusan pendidikan, tahap pengetahuan yang kita ada.

Sebab apa semua itu tak penting ?

Sebab semuanya akan diajar from scratch. So bawak cawan kosong je dan relakan diri belajar dan diajar. Takkan tak boleh buat sesuatu utk diri sendiri utk dptkan income 5 figures, settlekan hutang dan melancong seluruh dunia, kan ?

So stop tipu diri sendiri yang you guys are OK stuck kat office tu. Ada caranya untuk dapatkan hidup yang lebih berkualiti. Tepuk dada, tanya selera. Samada nak tunggu dan lihat org lain berjaya, atau nak bangkit dan buat sesuatu utk masa depan ♥️

Oh ya, kita hidup tak lama dan once jer. Make it worth it !

www.wangpasif7.com

#infinity7

#genuineplatform

#projectceo2.0

You may also like...

Popular Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *