APAC Award

Profit sebagai share partner tak pernah tak masuk. Bukan senang nak dpt award peringkat Asia Pasifik. Yelah, we all partnering dgn bank number 1 kat Malaysia kot. Bukan calang-calang bank ya 😎 Kami hanya buat serious business yang takde hanky panky atau hidden agenda whatsoever. Genuine platform untuk bantu orang kat luar sana memecut simpan duit …

Orang Hebat

Saya bukan orang hebat. Tapi saya belajar nak jadi hebat daripada guru-guru yang hebat-hebat. Bukan jebat ya 😂 Yang bestnya FREE OF CHARGE belajar sampai bebas masalah wang. Berapa lama tempoh belajar ? Tadi diri sendiri, nak super cepat ke nak lambat cam siput. Dua-dua boleh buat duit, yob. So pilih betul2. Siapa nak rebate hari …

Choices

Mengikut kajian, secara purata setiap orang perlu membuat 35,000 keputusan setiap hari. Bermula sejak kita bangun tidur sehingga tiba masa untuk kita tidur semula. Wow thats a lot guys !! 😅 Tolak waktu purata tidur around 6 @ 7 jam setiap hari, that makes roughly around 2,000 keputusan perlu dibuat setiap jam. Atau 1 @ …

Learn & Earn

BELAJAR > BUAT TINDAKAN = ADA HASIL Buang sifat bertangguh dan pemikiran yang beranggapan kita kena tahu semua perkara dahulu sebelum memulakan langkah pertama. Learning is an ongoing process, so you learn a lot during your hustle. #saynotoalasan #ceolife #infinity7

PROJECT CEO: Pensucian

PENSUCIAN _ Step paling utama yang paling banyak dilupakan oleh ramai orang bila nak kecapi kejayaan dan kebahagian. Tanpa step ini semua hasil akan kotor berkeladak, itupun kalau diizinkan ada hasil. Selalunya tidak nampak langsung hasil walaupun dah usaha sehabis boleh. Ramai kan dah usaha macam-macam tapi tak jadi kn? Baca ni.. _ Kita nak …

PROJECT CEO: Sedekah

Tadi di ATM 7E ada abang ni marah marah duit gaji belum masuk. Saya diam tanda faham. Ada orang setiap bulan duit dia cukup cukup untuk perbelanjaan dapur dan segala bil bil lain sahaja. Bila duit gaji lambat masuk memang stress. Nak buat simpanan tu jauh sekali. Saya masih ingat april 2017. Kisah adik ipar …

project ceo