Choices

Mengikut kajian, secara purata setiap orang perlu membuat 35,000 keputusan setiap hari. Bermula sejak kita bangun tidur sehingga tiba masa untuk kita tidur semula. Wow thats a lot guys !! 😅 Tolak waktu purata tidur around 6 @ 7 jam setiap hari, that makes roughly around 2,000 keputusan perlu dibuat setiap jam. Atau 1 @ …

Learn & Earn

BELAJAR > BUAT TINDAKAN = ADA HASIL Buang sifat bertangguh dan pemikiran yang beranggapan kita kena tahu semua perkara dahulu sebelum memulakan langkah pertama. Learning is an ongoing process, so you learn a lot during your hustle. #saynotoalasan #ceolife #infinity7

PROJECT CEO: Sedekah

Tadi di ATM 7E ada abang ni marah marah duit gaji belum masuk. Saya diam tanda faham. Ada orang setiap bulan duit dia cukup cukup untuk perbelanjaan dapur dan segala bil bil lain sahaja. Bila duit gaji lambat masuk memang stress. Nak buat simpanan tu jauh sekali. Saya masih ingat april 2017. Kisah adik ipar …

PROJECT CEO: Pensucian

PENSUCIAN _ Step paling utama yang paling banyak dilupakan oleh ramai orang bila nak kecapi kejayaan dan kebahagian. Tanpa step ini semua hasil akan kotor berkeladak, itupun kalau diizinkan ada hasil. Selalunya tidak nampak langsung hasil walaupun dah usaha sehabis boleh. Ramai kan dah usaha macam-macam tapi tak jadi kn? Baca ni.. _ Kita nak …

PROJECT CEO: Alhamdullilah ♥️

Tak sampai setahun dalam bisnes ni saya dah dapat macam2 di luar jangkaan. Alhamdullilah 1 bulan – settle credit card ✅ 3 bulan – BMW ✅ 6 bulan – travel with komuniti ✅ Income – 5 figures ✅ Komuniti – super supportive dan awesome ✅ Mentor – ni yang paling valuable ! ✅ Kalau dulu …