PROJECT CEO: Sedekah

Tadi di ATM 7E ada abang ni marah marah duit gaji belum masuk. Saya diam tanda faham. Ada orang setiap bulan duit dia cukup cukup untuk perbelanjaan dapur dan segala bil bil lain sahaja. Bila duit gaji lambat masuk memang stress. Nak buat simpanan tu jauh sekali. Saya masih ingat april 2017. Kisah adik ipar …

PROJECT CEO: Pensucian

PENSUCIAN _ Step paling utama yang paling banyak dilupakan oleh ramai orang bila nak kecapi kejayaan dan kebahagian. Tanpa step ini semua hasil akan kotor berkeladak, itupun kalau diizinkan ada hasil. Selalunya tidak nampak langsung hasil walaupun dah usaha sehabis boleh. Ramai kan dah usaha macam-macam tapi tak jadi kn? Baca ni.. _ Kita nak …

PROJECT CEO: Alhamdullilah ♥️

Tak sampai setahun dalam bisnes ni saya dah dapat macam2 di luar jangkaan. Alhamdullilah 1 bulan – settle credit card ✅ 3 bulan – BMW ✅ 6 bulan – travel with komuniti ✅ Income – 5 figures ✅ Komuniti – super supportive dan awesome ✅ Mentor – ni yang paling valuable ! ✅ Kalau dulu …

Testimoni: SAUFI @ OPIE, KAJANG

Secara ringkasnya dahulu saya seorang pekerja bank di mana ianya memerlukan 100% komitmen kerja untuk memastikan segalanya berjalan dengan lancar. REDHA dan PASRAH dengan jalan yang dipilih dan FAKTOR TEKANAN KEHIDUPAN, kehidupan saya adalah seperti orang biasa…”keluar awal pagi dan pulang di dalam keadaan gelap” “traffic jam sepanjang perjalanan” perkara tersebut merupakan rencah dalam kehidupan…. …

Testimoni: ELLE AN NUR, KUALA LUMPUR

Hanya ada 2 perkataan yang saya terfikir dan terkeluar dari benak fikiran saya, selepas saya belajar tentang selok belok strategi bisness di dalam Project CEO dan memahami sedikit demi sedikit isi tersurat dan tersirat yang terkandung di dalam bisness TERBAIK abad ini iaitu ‘COMPLETE PACKAGE’. There MUST be something out there MORE THAN THIS ! …

Testimoni: IZZAH, BANDAR BARU BANGI

Impian dan cita-cita mula tercapai bila kali pertama saya menaiki starcruise dan ke luar negara. Bagi surirumah macam saya adalah mustahil untuk menjejakkan kaki ke bumi Eropah. Namun tiada yang mustahil dengan Project CEO. Kali pertama menaiki kapal terbang dan terus terbang ke Eropah dan lebih 5 buah negara telah saya jelajahi bersama komuniti Project …

Testimoni: NINI THESECOND, JOHOR

Bila kita berangan angan….orang selalu kata kita hanya angan angan mat jenin. Namun mereka tak sedar semua kejayaan yang dikecapi bermula dari angan-angan. Begitu juga saya ada banyak angan-angan dan cita-cita. Selepas berhenti kerja dalam bidang perbankan saya mula mencari peluang untuk tambah pendapatan dan bantu suami. Namun semuanya menemui jalan buntu. Saya juga adalah …